Bagte æbler
45 min
•

Bagte æbler er en dejlig dessert og her er de skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum. Bagte æbler kan varieres alt efter, hvad du har i skabet af nødder og krydderier - og hvad din fantasi hjælper med.
Ingredienser
Bagte æbler
4
Æbler, fx jonagold (ca. 500 g)
|
|
---|---|
75 g
Smør
|
|
3 spsk
Rørsukker
|
|
75 g
Grofthakkede usaltede pistacienødder
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1½ spsk
Mælk
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
2½ dl
Piskefløde
|
---|
Sådan gør du
Bagte æbler
Server cremefraiche i stedet for flødeskum til de bagte æbler .
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9661 kJ / 2309 kcal
Næringsindhold pr. 100g
968 kJ / 231 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 4,2 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 24,9 % | 14,2 g |
Fedt: | 70,9 % | 18,6 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
