Bagte figner med honning

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

En dejlig lille hverdagsdessert!

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g tørrede figner
  • 2 spsk akaciehonning

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil fignerne på bagepapir og dryp dem med honning. Bag dem midt i ovnen. Afkøl dem - til de er let lune og server med fraiche rørt med lidt vanilje.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Hvid portvin eller sød vin fra Bordeaux (fx. Sauternes) Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til vanilje