Bagte figner med honning

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En dejlig lille hverdagsdessert!

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g tørrede figner
  • 2 spsk akaciehonning

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil fignerne på bagepapir og dryp dem med honning. Bag dem midt i ovnen. Afkøl dem - til de er let lune og server med fraiche rørt med lidt vanilje.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Hvid portvin eller sød vin fra Bordeaux (fx. Sauternes) Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til vanilje