Bagte løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Lækre bagte løg er det perfekte tilbehør til f.eks. fisk, kød eller råvildt

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 10 rødløg (ca. 1 kg)
  • 10 zittauerløg (ca. 1 kg)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 100 g blødt smør
  • 1½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og fjern rod og top. Skær løgene i ca. 1½ cm tykke ringe. Fordel løgringene på plader med bagepapir - så der er både rødløg og zittauerløg på hver plade. Dryp citronsaft på løgringene, fordel det bløde smør og drys med salt. Bag løgene øverst i ovnen.

Genvej

Løgene kan gøres klar til bagning dagen før.

Tip

Bagte løg egner sig godt som tilbehør til fisk eller kød, fx kronhjortemørbrad - se link.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med lidt sødme fx. valpolicella ripasso Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til vildt