Bagte løg

Bedømmelse

(9 vurderinger)

45 min

Lækre bagte løg er det perfekte tilbehør til f.eks. fisk, kød eller råvildt

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 10 rødløg (ca. 1 kg)
  • 10 zittauerløg (ca. 1 kg)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 100 g blødt smør
  • 1½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og fjern rod og top. Skær løgene i ca. 1½ cm tykke ringe. Fordel løgringene på plader med bagepapir - så der er både rødløg og zittauerløg på hver plade. Dryp citronsaft på løgringene, fordel det bløde smør og drys med salt. Bag løgene øverst i ovnen.

Genvej

Løgene kan gøres klar til bagning dagen før.

Tip

Bagte løg egner sig godt som tilbehør til fisk eller kød, fx kronhjortemørbrad - se link.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 48 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med lidt sødme fx. valpolicella ripasso Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til vildt