Bagte løg

Bagte løg

45 min
Lækre bagte løg er det perfekte tilbehør til f.eks. fisk, kød eller råvildt

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 15 min. ved 250°.

  • Pil løgene og fjern rod og top.
  • Skær løgene i både.
  • Fordel løgbådene på en plade med bagepapir.
  • Dryp citronsaft på løgene, hæld smørret over og drys med salt.
  • Bag løgene øverst i ovnen.

Bagte løg smager godt som tilbehør til både hverdagsmad og gæstemad. Prøv fx at servere de bagte løg til en omelet - eller til vildt.

Løgene kan gøres klar til bagning dagen før.

Energiindhold for hele retten:

4386 kJ / 1048 kcal

Næringsindhold pr. 100g

461 kJ / 110 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 4 % 1,1 g
Kulhydrat: 26,6 % 7,2 g
Fedt: 69,4 % 8,6 g
Mere inspiration

Lækker aftensmad til hele familien.

Koteletter i fad
45 min
Koteletter i fad
(458)

Ingredienser

Rødløg (ca. ½ kg)
5
Zittauerløg (ca. ½ kg)
5
Friskpresset citronsaft
3 spsk
Smeltet smør
100 g
Groft salt
1½ tsk