Bagte rødløg med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Bløde søde bagte løg gratineret med revet ost. Anderledes tilbehør til fx en ret med stegt kød.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skær top og bund tyndt af, så løgene bevares så hele som muligt. Halver dem på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel smørklatter, frisk merian og salt og peber på løgene. Bag dem midt i ovnen. Løgene kan opbevares i køleskabet op til to døgn.

Ved serveringen

Læg løgene på en bageplade, drys dem med revet ost og gratiner dem midt i ovnen - til osten gyldner. Server løgene varme.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 59 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Negroamaro Salento, Italien

Sødmefuld, let krydret rødvin på negroamaro-druen fx. fra Salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter