Bagte rødløg med ost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Bløde søde bagte løg gratineret med revet ost. Anderledes tilbehør til fx en ret med stegt kød.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skær top og bund tyndt af, så løgene bevares så hele som muligt. Halver dem på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel smørklatter, frisk merian og salt og peber på løgene. Bag dem midt i ovnen. Løgene kan opbevares i køleskabet op til to døgn.

Ved serveringen

Læg løgene på en bageplade, drys dem med revet ost og gratiner dem midt i ovnen - til osten gyldner. Server løgene varme.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 59 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Negroamaro Salento, Italien

Sødmefuld, let krydret rødvin på negroamaro-druen fx. fra Salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter