Bagte rødløg med ost - Opskrifter - Arla

Bagte rødløg med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Bløde søde bagte løg gratineret med revet ost. Anderledes tilbehør til fx en ret med stegt kød.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skær top og bund tyndt af, så løgene bevares så hele som muligt. Halver dem på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel smørklatter, frisk merian og salt og peber på løgene. Bag dem midt i ovnen. Løgene kan opbevares i køleskabet op til to døgn.

Ved serveringen

Læg løgene på en bageplade, drys dem med revet ost og gratiner dem midt i ovnen - til osten gyldner. Server løgene varme.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Negroamaro Salento, Italien

Sødmefuld, let krydret rødvin på negroamaro-druen fx. fra Salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter