Bagte rødløg med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Bløde søde bagte løg gratineret med revet ost. Anderledes tilbehør til fx en ret med stegt kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skær top og bund tyndt af, så løgene bevares så hele som muligt. Halver dem på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel smørklatter, frisk merian og salt og peber på løgene. Bag dem midt i ovnen. Løgene kan opbevares i køleskabet op til to døgn.

Ved serveringen

Læg løgene på en bageplade, drys dem med revet ost og gratiner dem midt i ovnen - til osten gyldner. Server løgene varme.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Negroamaro Salento, Italien

Sødmefuld, let krydret rødvin på negroamaro-druen fx. fra Salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter

Andre gode forslag