Baked beans med røræg
30 min

Baked beans med røræg

Bakes beans med røget mørbrad og grønkål. Kan spises både morgen, middag og aften!
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Baked beans med røræg

Bakes beans med røget mørbrad og grønkål. Kan spises både morgen, middag og aften!

Antal portioner
  • 1 dåse bønner i tomatsauce - baked beans
  • 2 store knuste fed hvidløg
  • 1 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g grofthakkede friske grønkålsblade
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • 300 g røget svinemørbrad i tynde skiver

Tilbehør

  • 200 g ristet groft rugbrød
  • tomatketchup, fx chiliketchup
  • engelsk sauce

Fremgangsmåde:

Bring bønner med tomatsauce, hvidløg, vand, salt og peber i kog i en gryde. Tilsæt kålen og kog blandingen ved jævn varme og under forsigtig omrøring i ca. 5 min. Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 min. Smag til.

Pisk imens æggene sammen med fløde, salt og peber. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen i panden. Skub i æggene til de begynder at stivne - røræggen skal være blød og fugtig.

Fordel bønner og grønkål på tallerkener. Læg røræg og mørbrad på toppen. Server rugbrød, ketchup og engelsk sauce ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %
Print