Banankage med skyr og chiafrø
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Supernem og lækker banankage, helt uden sukker og med masser af smag. Denne banankage er lavet med skyr og chiafrø - prøv denne banankage næste gang du får lyst til en nem og svampet kage med masser af smag...
Ingredienser
Dej til banankage
4
Æg
|
|
---|---|
2½ spsk
Honning
|
|
5
Modne bananer - mosede (ca. 500 g)
|
|
3 dl
Skyr med vanilje
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
2 spsk
Chiafrø
|
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
Topping
150 g
Mørk chokolade - smeltet
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede valnødder
|
|
100 g
Hindbær
|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Tilbehør
2½ dl
Skyr med vanilje
|
---|
Sådan gør du
Dej til banankage
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vend kagen på hovedet inden du pynter den, det giver en mere glat overflade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13705 kJ / 3276 kcal
Næringsindhold pr. 100g
746 kJ / 178 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15 % | 6,6 g |
Fedt: | 33,3 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 22,7 g |
Relateret video
Banankage med skyr og chiafrø
Se her hvordan du nemt og hurtigt laver en banankage uden sukker.
