Bananpandekager med hytteost

Bananpandekager med hytteost

30 min
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top bananpandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning - eller med fx skyr og syltetøj!

Sådan gør du

Bananpandekager
  • Blend banan og de øvrige ingredienser til en ensartet blanding.
  • Lad lidt af smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Fordel 4 portioner dej (à ca. ½ dl) i panden. Steg pandekagerne ca. 2 min. på hver side, og hold dem evt. varme i ovnen ved 100°. Gentag med resten af smørret og dejen.
  • Server pandekagerne med akaciehonning og friske bær.
Mere inspiration

Her er den mere klassiske udgave af bananpandekagerne.

Bananpandekager
30 min
Bananpandekager
(100)
Velbekomme!
Variation

Du kan også servere bananpandekagerne med skyr og syltetøj.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6216 kJ / 1486 kcal

Næringsindhold pr. 100g

514 kJ / 123 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 22 % 6,7 g
Kulhydrat: 52,9 % 16 g
Fedt: 25,1 % 3,5 g

Ingredienser

Bananpandekager
Skrællede bananer (ca. 300 g)
3
Æg
6
200 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
100 g
Bagepulver
1 tsk
Flagesalt
¼ tsk
Smør til stegning
Tilbehør
Akaciehonning
2 spsk
Friske hindbær
125 g
Friske blåbær
125 g