Bananpandekager med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.

Ingredienser

ca. 20 stk.

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 spsk akaciehonning
  • 125 g friske hindbær
  • 125 g friske blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos bananerne med en gaffel. Pisk banan og de øvrige ingredienser til en ensartet blanding. Lad 10 g af smørret smelte i pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 4 portioner dej (à ca. ½ dl) i panden. Steg pandekagerne ca. 2 min. på hver side, og hold dem varme i ovnen ved 100° - traditionel ovn. Gentag med resten af smørret og dejen.

Server pandekagerne med akaciehonning og friske bær.

Tip

Du kan lave pandekagerne i god tid. Varm dem inden servering i ca. 4 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: