Bananpandekager med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 20 stk.

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 spsk akaciehonning
  • 125 g friske hindbær
  • 125 g friske blåbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos bananerne med en gaffel. Pisk banan og de øvrige ingredienser til en ensartet blanding. Lad 10 g af smørret smelte i pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 4 portioner dej (à ca. ½ dl) i panden. Steg pandekagerne ca. 2 min. på hver side, og hold dem varme i ovnen ved 100° - traditionel ovn. Gentag med resten af smørret og dejen.

Server pandekagerne med akaciehonning og friske bær.

Tip

Du kan lave pandekagerne i god tid. Varm dem inden servering i ca. 4 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag