Bananpandekager med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.

Ingredienser

ca. 20 stk.

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 spsk akaciehonning
  • 125 g friske hindbær
  • 125 g friske blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos bananerne med en gaffel. Pisk banan og de øvrige ingredienser til en ensartet blanding. Lad 10 g af smørret smelte i pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Fordel 4 portioner dej (à ca. ½ dl) i panden. Steg pandekagerne ca. 2 min. på hver side, og hold dem varme i ovnen ved 100° - traditionel ovn. Gentag med resten af smørret og dejen.

Server pandekagerne med akaciehonning og friske bær.

Tip

Du kan lave pandekagerne i god tid. Varm dem inden servering i ca. 4 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: