Bananpandekager med kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(51 vurderinger)

60+ min

Skønne små bananpandekager uden tilsat sukker - spis dem til dessert eller brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Bananpandekager - ca. 15 stk.

  • 2 store æg
  • 1½ dl minimælk
  • ½ vaniljestænger - kornene heraf
  • et nip fint salt
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • 2 skrællede modne bananer
  • 50 g kokosmel (ca. 1¼ dl)
  • 2 spsk rapsolie

Creme

Tilbehør

  • 2 spsk ristet kokosmel
  • 400 g salat af friske frugter, fx grønne vindruer, sharonfrugt, blåbær og mango

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Pisk æg, mælk, vaniljekorn, salt og mel i en skål. Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen sammen med kokos. Rør dejen jævn og lad den hvile tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Kom fedtstof i en pande og bag ca. 15 små pandekager af ½ dl. dej pr. portion. Steg pandekagerne ved jævn varme i ca. 6 min. - eller til de er gyldne og faste.

Creme

Mos den halve banan og bland den med vaniljekorn og fraiche.

Server de lune bananpandekager med ristet kokos, den kolde creme og frisk frugtsalat.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 51 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: