Bananshake med kærnemælk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Bananshake lavet på kærnemælk og med smag fra appelsin. Friskt og dejligt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 banan i mindre stykker
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk friskpresset friskpresset appelsinsaft
  • ½ liter kærnemælk
  • 10 isterninger

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom banan, sukker, appelsinsaft og kærnemælken i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Smag til.

Pak isterningerne ind i et viskestykke. Læg "pakken" med is på endnu et viskestykke. Knus isen ved at slå fx med en kagerullle. Fordel først den knuste is og derefter banan shaken i 4 høje, kolde glas. Server med tykke sugerør.

Tip

Bananshaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 5 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: