Bananshake med kærnemælk

Bananshake med kærnemælk

15 min
Bananshake lavet med kærnemælk og appelsinsaft. Friskt og dejligt!

Sådan gør du

  • Kom isterninger og de øvrige ingredienser i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Smag til.
  • Hæld bananshaken i 4 kolde glas og server straks med sugerør.

Bananshaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen og hæld den i stedet over knuste isterninger.

Energiindhold for hele retten:

2096 kJ / 501 kcal

Næringsindhold pr. 100g

232 kJ / 55 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 14,9 % 2 g
Kulhydrat: 80,5 % 11 g
Fedt: 4,6 % 0,3 g

Ingredienser

10 Isterninger
½ liter Kærnemælk
1 Banan i mindre stykker
4 spsk Sukker
2 spsk Friskpresset friskpresset appelsinsaft
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk