Barbecue dip

Barbecue dip

10 min
Skøn rød dip med forårsløg og barbecuesmag. Perfekt som dip til chips, snackgrønt - eller som burgerdressing.

Sådan gør du

  • Rens forårsløgene og skær ringe af den grønne ende. Hak resten af forårsløgene fint.
  • Vend cremefraichen sammen med de hakkede løg, tomatpuré, barbecuesauce, salt og peber. Smag til.
  • Pynt med ringe af forårsløg og drys med sort peber.
  • Sæt dippen tildækket på køl til servering.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1437 kJ / 343 kcal

Næringsindhold pr. 100g

570 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 8,5 % 2,9 g
Kulhydrat: 14 % 4,7 g
Fedt: 77,5 % 11,9 g

Ingredienser

Forårsløg (ca. 25 g)
¼ bundt
2 dl
Koncentreret tomatpuré
2 tsk
Barbecuesauce
2 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber