Barbecue dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

10 min

Skøn rød dip med forårsløg og barbecuesmag. Perfekt som dip til chips, snackgrønt - eller som burgerdressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. 2½ dl

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Rens forårsløgene og skær ringe af den grønne ende. Hak resten af forårsløgene fint.
  2. Vend cremefraichen sammen med de hakkede løg, tomatpuré, barbecuesauce, salt og peber. Smag til.
  3. Pynt med ringe af forårsløg og drys med sort peber.
  4. Sæt dippen tildækket på køl til servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1435 kJ / 342 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 9,1 %
  • Kulhydrat: 12,9 %
  • Fedt: 78 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag