Det er en spændende smagsoplevelse at få et helt kardemomme- eller korianderfrø i munden, når man spiser biryanien. Er I ikke til det, kan krydderierne knuses i en morter, så de fordeler sig mere i retten.
9954 kJ / 2379 kcal
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 16,3 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 13,5 g |
Fedt: | 30,1 % | 3,5 g |
Det smager dejligt med en chutney til Biryanien, prøv fx en Græskarchutney.
50 g
Smør
|
|
---|---|
4
Rødløg i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
200 g
Renset kyllingefilet
|
|
10
Kardemommekapsler
|
|
1 spsk
Korianderfrø
|
|
1 spsk
Karry
|
|
6 dl
Hønsebouillon
|
|
320 g
Basmatiris (ca. 4 dl)
|
|
400 g
Tomater i store tern
|
|
2 spsk
Hakket grøn chilipeber
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Mynteblade
|
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
½
Umoden eller moden mangofrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|