Græskarchutney
23 timer 59 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Kom efteråret på glas med denne skønne græskarchutney med kvæder eller æbler. Græskarchutneyen smager godt sammen med ost eller til krydrede varme retter.
Ingredienser
1 spsk
Sennepsfrø
|
|
---|---|
500 g
Skrællet hokkaido græskar i små tern
|
|
250 g
Skrællede kvæder eller madæbler i små tern
|
|
2
Løg i tynde både
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
|
200 g
Sukker
|
|
2 dl
Lagereddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4625 kJ / 1105 kcal
Næringsindhold pr. 100g
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,2 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 92,4 % | 18,9 g |
Fedt: | 4,4 % | 0,4 g |
