10947 kJ / 2616 kcal
440 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 31,8 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 37,3 % | 9,6 g |
Fedt: | 30,9 % | 3,7 g |
1¾ dl
Vilde ris
|
|
---|---|
6 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1
Citron (usprøjtet)
|
---|
1½ liter
Romainesalat revet i grove stykker
|
|
---|---|
300 g
Kolde, dampede grønne bønner i halve
|
|
1
Finthakket salatløg
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
200 g
Afdryppede salatost i tern
|
|
75 g
Soltørrede tomater
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Havsalt, fx Læsø sydesalt
|
4
Grillstegt kød, fx kyllingefileter, svinekoteletter eller oksebøffer
|
|
---|---|
240 g
Italiensk flute
|