Biscotti

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Biscotti kan varieres i det uendelige. Her er de bagt med tørrede abrikoser.

Ingredienser

4 kager pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • ½ dl mandler
  • ½ dl tørrede abrikoser
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak mandler og abrikoser groft. Skær smørret i tynde skiver. Rør smør og sukker luftigt i en skål. Tilsæt 1 æg ad gangen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Saml hurtigt massen til en dej. Form tre stænger på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag midt i ovnen. Skær stængerne i ca. 3 cm store stykker. Læg dem med den ene snitflade op ad på en plade og rist dem ca. 4 min. på hver side - 8 min. i alt.

Opbevar kagerne tørt, fx i en dåse.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Ristning

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Det klassiske vinvalg er vin santo (gudernes vin) fra Toscana Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade