Biscotti

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Biscotti kan varieres i det uendelige. Her er de bagt med tørrede abrikoser.

Ingredienser

4 kager pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • ½ dl mandler
  • ½ dl tørrede abrikoser
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak mandler og abrikoser groft. Skær smørret i tynde skiver. Rør smør og sukker luftigt i en skål. Tilsæt 1 æg ad gangen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Saml hurtigt massen til en dej. Form tre stænger på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag midt i ovnen. Skær stængerne i ca. 3 cm store stykker. Læg dem med den ene snitflade op ad på en plade og rist dem ca. 4 min. på hver side - 8 min. i alt.

Opbevar kagerne tørt, fx i en dåse.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Ristning

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Det klassiske vinvalg er vin santo (gudernes vin) fra Toscana Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade