Biscotti

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Biscotti kan varieres i det uendelige. Her er de bagt med tørrede abrikoser.

Ingredienser

4 kager pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • ½ dl mandler
  • ½ dl tørrede abrikoser
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak mandler og abrikoser groft. Skær smørret i tynde skiver. Rør smør og sukker luftigt i en skål. Tilsæt 1 æg ad gangen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Saml hurtigt massen til en dej. Form tre stænger på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag midt i ovnen. Skær stængerne i ca. 3 cm store stykker. Læg dem med den ene snitflade op ad på en plade og rist dem ca. 4 min. på hver side - 8 min. i alt.

Opbevar kagerne tørt, fx i en dåse.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Ristning

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Det klassiske vinvalg er vin santo (gudernes vin) fra Toscana Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade