Blåbærmarengs med flødeskum og bær
2 timer 30 min
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Her er opskriften på en dejlig og enkel kage bestående af en marengsbund, toppet med flødeskum og friske bær. Du kan variere med sæsonens frugt og bær - eller toppe med en blanding af frisk og syltet frugt.
Ingredienser
3
Æggehvider
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
150 g
Friske eller frosne blåbær
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
200 g
Friske blandede bær
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan udskifte blåbær i marengsen med andre bær og du kan tilsætte hakkede nødder eller mandler efter smag.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
831 kJ / 199 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 2 g |
Fedt: | 10,6 g |
Kulhydrat: | 23,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
