Bladsellerisalat med bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Lækker let salat som er nem at lave og smager skønt.

Ingredienser

Antal portioner

Brødcroutoner

  • 100 g franskbrød i små tern
  • ½ spsk rapsolie
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 300 g bladselleri i tynde skiver
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 5 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 125 g bresaola - lufttørret okseinderlår i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Brødcroutoner

Fordel brødternene på en plade med bagepapir, dryp olie på og vend godt rundt. Rist brødternene midt i ovnen - vend dem 1-2 gange undervejs.

Hæld kidneybønnerne i en sigte og overbrus dem med koldt vand. Vend de afdryppede bønner og bladselleri sammen med chilisauce og citronsaft. Anret bønner og bladselleri i et fad og fordel brødcroutoner, ost og forårsløg henover. Drys med salt og peber.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: