Bladsellerisalat med bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Lækker let salat som er nem at lave og smager skønt.

Ingredienser

Antal portioner

Brødcroutoner

  • 100 g franskbrød i små tern
  • ½ spsk rapsolie
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 300 g bladselleri i tynde skiver
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 5 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 125 g bresaola - lufttørret okseinderlår i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Brødcroutoner

Fordel brødternene på en plade med bagepapir, dryp olie på og vend godt rundt. Rist brødternene midt i ovnen - vend dem 1-2 gange undervejs.

Hæld kidneybønnerne i en sigte og overbrus dem med koldt vand. Vend de afdryppede bønner og bladselleri sammen med chilisauce og citronsaft. Anret bønner og bladselleri i et fad og fordel brødcroutoner, ost og forårsløg henover. Drys med salt og peber.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: