Blåskimmelost med tranebærkompot

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Søde tranebær smager dejligt til blå ost. Prøv at servere salte kiks til.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tørrede tranebær i en lille gryde med tranebærsaft. Bring det i kog. Tilsæt sukker. Kog det sammen til det bliver sirupsagtig i konsistensen. Hæld det i en lille skål, afkøl og server til osten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 58 %

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin med god syre, fx. en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost