Blåskimmelost med tranebærkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Søde tranebær smager dejligt til blå ost. Prøv at servere salte kiks til.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tørrede tranebær i en lille gryde med tranebærsaft. Bring det i kog. Tilsæt sukker. Kog det sammen til det bliver sirupsagtig i konsistensen. Hæld det i en lille skål, afkøl og server til osten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin med god syre, fx. en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost