Blåskimmelost med tranebærkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Søde tranebær smager dejligt til blå ost. Prøv at servere salte kiks til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tørrede tranebær i en lille gryde med tranebærsaft. Bring det i kog. Tilsæt sukker. Kog det sammen til det bliver sirupsagtig i konsistensen. Hæld det i en lille skål, afkøl og server til osten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin med god syre, fx. en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost

Andre gode forslag