Ca. 10 min. ved 225°.
8374 kJ / 2001 kcal
670 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 16,4 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 19,6 % | 7,7 g |
Fedt: | 64 % | 11,6 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
50 g
Smuttede mandler
|
4
Æg
|
---|
75 g
Blåskimmelost
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
175 g
Franskbrød i grove stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 liter
Renset romainesalat i grove stykker
|
|
---|---|
400 g
Kogte grønne bønner
|
|
1
Rødløg i tynde både
|
|
3 spsk
Kapers
|
|
50 g
Smuldret blåskimmelost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|