Blomkålspizza a la Cheasy
&format=webp)
Blomkålspizza er et dejligt alternativ til den traditionelle pizza - og den skal hverken æltes eller hæve. Du skal blot rive blomkålen på et rivejern og blande det med æg og revet mozzerella, så har du "dejen" til dine bunde. Varier dit fyld på blomkålspizzaen, som du vil. Server eventuelt denne blomkålspizza som en del af flere hovedretter - ligesom man gør i Italien.
Ingredienser
Blomkålspizzaer
3
Æg
|
|
---|---|
1
Stort blomkål - groftrevet (ca. 900 g)
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Tomatsauce
|
|
---|---|
150 g
Gule peberfrugter i tynde strimler
|
|
75 g
Parmaskinke
|
|
40 g
Kapers
|
Topping
50 g
Rucolasalat
|
|
---|---|
Tørret oregano
|
Sådan gør du
Blomkålspizzaer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug evt. 'blomkålsris' i stedet for revet blomkål. Det er nemt og hurtigt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 7,4 g |
Fedt: | 4 g |
Kulhydrat: | 2,9 g |
Se videoen og opdag, hvordan blomkålspizza kan være et skønt alternativ til den traditionelle pizza. Denne pizza kræver hverken æltning eller hævning. Rive blomkålen, bland den med æg og revet mozzarella for at skabe "dejen".
