Blomkålssteaks med oste-gremolata
30 min
•
&format=webp)
Blomkål er en fantastisk spise og her, hvor den bare er stegt og serveret med gremolata, kommer den rigtig til sin ret. Enkelt og godt!
Ingredienser
1
Blomkål i skiver af ca. 2 cm (ca. 500 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
Ostegremolata
100 g
Fintrevet lagret havartiost
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
25 g
Grofthakkede, ristede mandler
|
Sådan gør du
Ostegremolata
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge eventuelle rester til en dejlig blomkålssuppe
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,6 g |
Protein: | 5,7 g |
Fedt: | 10,5 g |
Kulhydrat: | 2,2 g |
