Blomkålssuppe med skovsyre - Opskrifter - Arla

Blomkålssuppe med skovsyre

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Vegetarsuppe med frisk krydderurt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 grofthakkede skalotteløg (ca. 125 g)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 375 g blomkål i små buketter
  • 250 g ærter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 1 dl grofthakket skovsyre

Tilbehør

  • 300 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive godt varm. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Kom blomkålsbuketterne i suppen og kog dem i ca. 3 min. Tilsæt ærterne og kog dem med i ca. 2 min. Tilsæt salt og peber.

Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål. Tag suppen af varmen og rør forsigtigt flødeblandingen i suppen. Server straks suppen drysset med skovsyre og med brød til.

Tips

I stedet for skovsyre kan du pynte med persille.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Grüner veltliner Kamptal, Østrig

Hvidvin på druen grüner veltliner fra østrig Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til kål