Blomkålssuppe med skovsyre

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Vegetarsuppe med frisk krydderurt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 grofthakkede skalotteløg (ca. 125 g)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 375 g blomkål i små buketter
  • 250 g ærter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 1 dl grofthakket skovsyre

Tilbehør

  • 300 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive godt varm. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Kom blomkålsbuketterne i suppen og kog dem i ca. 3 min. Tilsæt ærterne og kog dem med i ca. 2 min. Tilsæt salt og peber.

Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål. Tag suppen af varmen og rør forsigtigt flødeblandingen i suppen. Server straks suppen drysset med skovsyre og med brød til.

Tips

I stedet for skovsyre kan du pynte med persille.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Grüner veltliner Kamptal, Østrig

Hvidvin på druen grüner veltliner fra østrig Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til kål

Andre gode forslag