Blommecrumble med mandler
35 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødeskum.
Ingredienser
600 g
Blommer i tern
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
40 g
Ristede mandelflager
|
Crumbledej
100 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
50 g
Mandelmel (ca. 1 dl)
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
100 g
Koldt smør
|
Vaniljeskum
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Vaniljesukker
|
Sådan gør du
Crumbledej
Vaniljeskum
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 2,9 g |
Fedt: | 17,3 g |
Kulhydrat: | 21 g |
