Server iskagen som portionsanretning - der er til 12 tallerkner.
23068 kJ / 5513 kcal
1469 kJ / 351 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,7 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 27,4 % | 23,6 g |
Fedt: | 66,9 % | 26,6 g |
Har du lyst til en anden spændende islagkage - så prøv denne her.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
75 g
Digestive kiks
|
|
---|---|
250 g
Krydrede småkager fx bastogne kiks
|
|
100 g
Smeltet smør
|
3 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
150 g
Flødeost
|
|
30 g
Flormelis (ca. ½ dl)
|
|
1
Æggehvide
|
|
150 g
Blåskimmelost
|
2
Små, faste pærer (ca. 100 g)
|
|
---|---|
100 g
Ristede, grofhakkede hasselnøddekerner
|
|
12 spsk
Balsamico glaze (en spsk til hvert stykke)
|