Bøf Lindstrøm
50 min
•
Bøf Lindstrøm er en saftig og lækker hakkebøf. Fuld af smag fra nogle af de samme ingredienser, som vi kender fra en pariserbøf. Men i en bøf Lindstrøm er ingredienserne blandet ind i farsen. Vi serverer bøfferne med ovnkartofler og en dejlig æbledressing.
Ingredienser
Ovnkartofler
|
1 kg
Melede kartofler i både
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Bøffer
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
1
Æg
|
|
|
1 bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
|
100 g
Finthakkede syltede rødbeder
|
|
|
3 spsk
Små kapers
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
20 g
Smør
|
Æbledressing
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Røde æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
|
100 g
Skyllet hjertesalat i halve blade
|
Pynt
|
Kapers
|
|
|---|---|
|
Top af forårsløg
|
Sådan gør du
Ovnkartofler
Bøffer
Æbledressing
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skifte dijon-honningsennep ud med almindelig stærk dijonsennep.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 4,8 g |
| Fedt: | 2,6 g |
| Kulhydrat: | 10 g |