Boller i karry - med mere grønt

Boller i karry - med mere grønt

45 min Hovedret
Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry.
Mere inspiration

Hvis du har lyst til at sammenligne med den klassiske boller i karry?

Boller i karry
45 min
Boller i karry
(957)
Velbekomme!
Klimatip

Når du serverer tilbehør til din boller i karry, kan du vælge tilbehør efter årstiden: Fx æbler og nødder om efteråret, tern af rodfrugter om vinteren, rabarberkompot om foråret og agurk og rød peber om sommeren. I stedet for at blande ris med blomkål, kan I spise rene blomkålsris (600-700 g).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8776 kJ / 2098 kcal

Næringsindhold pr. 100g

435 kJ / 104 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 18,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 51,4 % 13,1 g
Fedt: 30,4 % 3,6 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.