Hvis du har lyst til at sammenligne med den klassiske boller i karry?
Når du serverer tilbehør til din boller i karry, kan du vælge tilbehør efter årstiden: Fx æbler og nødder om efteråret, tern af rodfrugter om vinteren, rabarberkompot om foråret og agurk og rød peber om sommeren. I stedet for at blande ris med blomkål, kan I spise rene blomkålsris (600-700 g).
8776 kJ / 2098 kcal
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 18,2 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 13,1 g |
Fedt: | 30,4 % | 3,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.