Boller i karry - med mindre kød

45 min Hovedret

Boller i karry - en højtelsket livret for både børn og voksne. Her i en klimavenlig version, hvor vi har sparet lidt på kødet, erstattet nogle af risene med blomkål og tænkt over at spare lidt på strømmen. Lidt mere bæredygtig, uden at gå på kompromis med smagen.

Boller i karry - med mindre kød
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8776 kJ / 2098 kcal

Energifordeling:
Fiber: 32,2 g
Protein: 18,2 %
Kulhydrat: 51,4 %
Fedt: 30,4 %
Klimatip

Når du serverer tilbehør til din boller i karry, kan du vælge tilbehør efter årstiden: Fx æbler og nødder om efteråret, tern af rodfrugter om vinteren, rabarberkompot om foråret og agurk og rød peber om sommeren. I stedet for at blande ris med blomkål, kan I spise rene blomkålsris (600-700 g).

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser