Boller i rodfrugtkarry

45 min Hovedret

Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.

Boller i rodfrugtkarry
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12425 kJ / 2970 kcal

Næringsindhold pr. 100g

479 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 22,7 % 6,4 g
Kulhydrat: 56 % 15,8 g
Fedt: 21,3 % 2,8 g
Frysetip

Boller i karry kan fryses. Lad retten tø i køleskabet.

Tip

Skal det gå hurtigere, kan du bruge farsen fra medisterpølse til kødbollerne.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser