Boller i rodfrugtkarry

Boller i rodfrugtkarry

45 min Hovedret
Fryseegnet

Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.

Mere inspiration

Her er opskriften på den klassiske boller i karry.

Velbekomme!
Frysetip

Boller i karry kan fryses. Lad retten tø i køleskabet.

Tip

Skal det gå hurtigere, kan du bruge farsen fra medisterpølse til kødbollerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12425 kJ / 2970 kcal

Næringsindhold pr. 100g

479 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 22,7 % 6,4 g
Kulhydrat: 56 % 15,8 g
Fedt: 21,3 % 2,8 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser