Bønnepuré med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Bønnepuréen smager godt som topping i en tomatsuppe. Drys med persille og server knuste tortillachips til. Puréen smager bedst lun.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g tørrede butter beans (store, hvide bønner)
  • ½ tsk groft salt
  • 3 spsk smør
  • 2 små fed hvidløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft eller hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg bønnerne i blød natten over i rigeligt vand i køleskabet. Kog bønnerne i friskt vand med salt ca. 1 time eller til de er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre i gryden. Blend bønnerne til en jævn puré. Lad smørret bruse op i en gryde og pres hvidløget heri. Lad det stege et kort øjeblik. Rør den lune bønnepuré med hvidløgssmørret. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Tips

Bønnepuréen smager godt som topping i en tomatsuppe. Drys med persille og server knuste tortillachips til.

Puréen er bedst lun.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag