Bønnepuré med hvidløg - Opskrifter - Arla

Bønnepuré med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Bønnepuréen smager godt som topping i en tomatsuppe. Drys med persille og server knuste tortillachips til. Puréen smager bedst lun.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g tørrede butter beans (store, hvide bønner)
  • ½ tsk groft salt
  • 3 spsk smør
  • 2 små fed hvidløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft eller hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg bønnerne i blød natten over i rigeligt vand i køleskabet. Kog bønnerne i friskt vand med salt ca. 1 time eller til de er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre i gryden. Blend bønnerne til en jævn puré. Lad smørret bruse op i en gryde og pres hvidløget heri. Lad det stege et kort øjeblik. Rør den lune bønnepuré med hvidløgssmørret. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Tips

Bønnepuréen smager godt som topping i en tomatsuppe. Drys med persille og server knuste tortillachips til.

Puréen er bedst lun.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: