Bønnesalat med mango, nødder og salatost

Bønnesalat med mango, nødder og salatost

15 min
En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne og lad dem afdryppe i en sigte. Bryd osten i mindre stykker. Flæk chilien, tag kernerne ud og hak den fint. Bland alle ingredienserne, hæld olien over og server.
Energiindhold for hele retten:

6827 kJ / 1632 kcal

Næringsindhold pr. 100g

572 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,2 g
Protein: 20,3 % 6,8 g
Kulhydrat: 28,2 % 9,5 g
Fedt: 51,5 % 8 g
Mere inspiration

En lækker bønnesalat er skønt tilbehør - eller et måltid i sig selv.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

1 dåse Sorte bønner (ca. 400 g)
200 g Salatost
1 Lille rød chilipeber
1 Lille rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
1 Mangofrugt i tern (ca. 300 g)
1 dl Peanuts eller andre salte nødder
1½ liter Blandede babysalatblade (ca. 100 g)
1 spsk Jomfruolivenolie