Bønnesalat med mango, nødder og salatost
15 min

Bønnesalat med mango, nødder og salatost

En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.
Bedømmelse (34 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bønnesalat med mango, nødder og salatost

En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.

Antal portioner
  • 1 dåse sorte bønner (ca. 400 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 1 lille rød chilipeber
  • 1 lille rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 300 g)
  • 1 dl saltede peanuts eller andre salte nødder
  • 1½ liter blandede babysalatblade (ca. 100 g)
  • 1 spsk jomfruolivenolie

Fremgangsmåde:

Skyl bønnerne og lad dem afdryppe i en sigte. Bryd osten i mindre stykker. Flæk chilien, tag kernerne ud og hak den fint. Bland alle ingredienserne, hæld olien over og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 44 %
Print