Bønnesalat med mango, nødder og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

15 min

En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse sorte bønner (ca. 400 g)
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 lille rød chilipeber
  • 1 lille rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 300 g)
  • 1 dl peanuts eller andre salte nødder
  • 1½ liter blandede babysalatblade (ca. 100 g)
  • 1 spsk jomfruolivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl bønnerne og lad dem afdryppe i en sigte. Bryd osten i mindre stykker. Flæk chilien, tag kernerne ud og hak den fint. Bland alle ingredienserne, hæld olien over og server.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: