Bønnesalat med mango, nødder og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(57 vurderinger)

15 min

En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse sorte bønner (ca. 400 g)
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 lille rød chilipeber
  • 1 lille rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 300 g)
  • 1 dl peanuts eller andre salte nødder
  • 1½ liter blandede babysalatblade (ca. 100 g)
  • 1 spsk jomfruolivenolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl bønnerne og lad dem afdryppe i en sigte. Bryd osten i mindre stykker. Flæk chilien, tag kernerne ud og hak den fint. Bland alle ingredienserne, hæld olien over og server.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag