There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Bønnesalat med ost og avocado | Arla
Bønnesalat med ost og avocado

Bønnesalat med ost og avocado

45 min Hovedret
Bønnesalat med masser af farver, fylde og smag. Denne bønnesalat med rugkerner kan mætte i sig selv, men er også et herligt tilbehør til både grillmad eller en helt almindelig frikadelle eller falafel. Bønnesalat er nem at variere, bare tænk i forskellige farver og konsistenser, når du køber ind - eller tømmer køleskabet. Bønnesalat bliver måske et fast element i ugens madplan?
Mere inspiration

Prøv denne skønne tomatsalat - også lækker til grillmad.

Velbekomme!
Tips

Du får endnu bedre bid i salaten, hvis du bruger tørrede bønner. Bønnerne skal lægges i blød dagen før, du skal bruge dem. Du kan erstatte blåbær med brombær, ferskner eller æbler, rugkerner med fx perlespelt - og du kan bruge forskellige oste i salaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9945 kJ / 2377 kcal

Næringsindhold pr. 100g

529 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,8 g
Protein: 15,3 % 4,8 g
Kulhydrat: 54,7 % 17 g
Fedt: 30 % 4,3 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise