Bønnesalat med ost og avocado

Bønnesalat med ost og avocado

45 min Hovedret

Bønnesalat med masser af farver, fylde og smag. Denne bønnesalat med rugkerner kan mætte i sig selv, men er også et herligt tilbehør til både grillmad eller en helt almindelig frikadelle eller falafel. Bønnesalat er nem at variere, bare tænk i forskellige farver og konsistenser, når du køber ind - eller tømmer køleskabet. Bønnesalat bliver måske et fast element i ugens madplan?

Mere inspiration

Prøv denne skønne tomatsalat - også lækker til grillmad.

Velbekomme!
Tips

Du får endnu bedre bid i salaten, hvis du bruger tørrede bønner. Bønnerne skal lægges i blød dagen før, du skal bruge dem. Du kan erstatte blåbær med brombær, ferskner eller æbler, rugkerner med fx perlespelt - og du kan bruge forskellige oste i salaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9945 kJ / 2377 kcal

Næringsindhold pr. 100g

529 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,8 g
Protein: 15,3 % 4,8 g
Kulhydrat: 54,7 % 17 g
Fedt: 30 % 4,3 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser