Borsjtj - rødbedesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

1 timer

Den klassiske russiske rødbedesuppe - nem, billig og så smager en gang borsjtj rigtig godt, når det er koldt udenfor.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¼ liter grøntsagsbouillon
  • 4 rødbeder i grove stykker
  • 2 melede kartofler i grove stykker
  • 3 rødløg i grove stykker
  • 2 små pillede fed hvidløg
  • 4 tsk rødvinseddike
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Server efter suppen

  • 4 æbler, fx elstar

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder, kartofler, løg og hvidløg. Kog grøntsagerne ved svag varme og under låg ca. ½ time eller til de er møre. Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 5 sek. Hæld suppen tilbage i gryden og bring den atter i kog. Tilsæt eddike og krydderier. Smag suppen til.

Kom cremefraiche og rødløg i små skåle hver for sig. Hæld rødbedesuppen i en varm skål og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag