Bowl med ris og laks
35 min
•
Super nem og lækker skål med forskellige ingredienser arrangeret enkeltvis - også kaldet en "bowl". Her er den med laks, men du kan bruge hvad som helst i en bowl - så tøm bare køleskabet for rester!
Ingredienser
Dressing
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Fintrevet peberrod
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Bowl med ris og laks
|
3 dl
Brune ris, parboiled
|
|
|---|---|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
|
200 g
Skrællede bolsjebeder
|
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
200 g
Skrællede gulerødder
|
|
|
25 g
Sukkerærtespirer eller ærteskud
|
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
500 g
Laksefilet skåret i tern (ca. 3 x 3 cm)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
1
Limefrugt i både
|
|---|
Sådan gør du
Dressing
Bowl
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
658 kJ / 157 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 9,6 g |
| Fedt: | 6,8 g |
| Kulhydrat: | 14,3 g |
Relateret video
Lakse test
Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.