Braiserede svinekæber med æble og mos
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Svinekæber er en dejlig spise. Her er de i en dejlig gryderet med grov mos til.
Ingredienser
|
600 g
Kæbeklumper (grisekinder)
|
|
|---|---|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
2 dl
Æblemost
|
|
|
200 g
Frosne perleløg
|
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
150 g
Frosne grønne bønner
|
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
|
2
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 200 g)
|
Grov rodfrugtmos
|
2
Skrællede bagekartofler i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
½
Skrællet knoldselleri i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Grov rodfrugtmos
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Æblemosten kan erstattes af en god kalvefond eller en hvedeøl.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 6,2 g |
| Fedt: | 2,2 g |
| Kulhydrat: | 8,5 g |