Hvis I laver græskarlygter af halloween græskar, kan I spise det græskarkød I skraber ud, når I udhuler. Bruger du hokkaido- eller butternutsquash (som jo også er græskar) til retten her, behøver du ikke skælle dem. Skallen på disse to græskar, er så tynd at den sagtens kan spises.
8109 kJ / 1938 kcal
236 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 10,6 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 61,6 % | 8,6 g |
Fedt: | 27,8 % | 1,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Skrællede melede kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
4 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
1
Porre i tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
200 g
Skrællet græskar i mundrette stykker
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Groftkværnet peber
|
Tyttebærsyltetøj
|
---|