Brændende kærlighed med sweet potatoes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Brændende kærlighed med sød sellerimos og porre-bacondrys.

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 15 g smør
  • 125 g kalkunbacon
  • 2 zittauerløg i skiver (ca. 200 g)
  • 3 porrer i tynde ringe (ca. 375 g)
  • 2 spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g rugbrød
  • 200 g syltede rødbeder i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartofler og selleri i mindre stykker. Kog dem uden salt i ca. 15 min. eller til de er møre. Gem ca. 1 dl af kogevandet og hæld resten ud. Damp kartoflerne tørre. Pisk kartofler og selleri godt sammen med mælk og evt. kogevand til mosen har en passende konsistens. Tilsæt salt og smag til.

Fyld

Kom smørret i en pande. Skær bacon i mindre stykker. Rist baconstykkerne til de er sprøde. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Kom grøntsagerne i panden og svits dem i ca. 5 min. Tilsæt vand og steg videre i yderligere ca. 10 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Ved serveringen

Fordel mosen i et fad. Læg bacon- og grøntsagsblanding ovenpå og server straks sammen med rødbeder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 78,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: