Broccolisuppe med rejer

Bedømmelse

(9 vurderinger)

45 min

Smuk grøn cremet suppe serveret med rejer og lime.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1¼ liter vand
  • 400 g broccoli i grove stykker
  • 1 grøn squash i grove stykker (ca. 200 g)
  • 3 små pillede fed hvidløg
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 50 g)

Pynt

  • finthakket bredbladet persille
  • limefrugter i både

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt broccoli og squash. Kog grøntsagerne ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Blend grøntsagerne sammen med vand og hvidløg i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til suppen er glat. Hæld suppen gennem en sigte tilbage i gryden. Tilsæt løg og lad suppen koge ved svag varme i ca. 5 min. - rør af og til.

Rør mel og 1 spsk af vandet sammen. Tilsæt resten af vandet og derefter osten.Rør til blandingen er helt glat. Kom osteblanding, limesaft, cayennepeber og salt i suppen. Bring atter suppen i kog og kog den, ved jævn varme og stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag til.

Fordel rejerne i varme dybe tallerkener, hæld ca. 2 dl suppe i hver og pynt med persille og lime. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 14 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: