Brunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Brunch er populært! Her med æg og "hjemmelavede" pølser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Brunch-pølser

  • 500 g medisterpølse

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 360 g ristet rugbrød
  • 6 æg til røræg
  • cornichon

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

"Brunch-pølser"

Pres halvdelen af farsen ud af medisterpølsen. Steg evt. små frikadeller af den eller frys den.

Sno resten af medisterpølsen til 8-10 små, tynde pølser. Bind evt. et stykke bomuldsgarn imellem hver pølse. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg de små "brunch-pølser" ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8129 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag