Brunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Brunch er populært! Her med æg og "hjemmelavede" pølser.

Ingredienser

Antal portioner

Brunch-pølser

  • 500 g medisterpølse

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 360 g ristet rugbrød
  • 6 æg til røræg
  • cornichoner

Sådan gør du

Sådan gør du

"Brunch-pølser"

Pres halvdelen af farsen ud af medisterpølsen. Steg evt. små frikadeller af den eller frys den.

Sno resten af medisterpølsen til 8-10 små, tynde pølser. Bind evt. et stykke bomuldsgarn imellem hver pølse. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg de små "brunch-pølser" ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8129 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: