Brunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Brunch er populært! Her med æg og "hjemmelavede" pølser.

Ingredienser

Antal portioner

Brunch-pølser

  • 500 g medisterpølse

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 360 g ristet rugbrød
  • 6 æg til røræg
  • cornichon

Sådan gør du

Sådan gør du

"Brunch-pølser"

Pres halvdelen af farsen ud af medisterpølsen. Steg evt. små frikadeller af den eller frys den.

Sno resten af medisterpølsen til 8-10 små, tynde pølser. Bind evt. et stykke bomuldsgarn imellem hver pølse. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg de små "brunch-pølser" ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8129 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: