Bruschetta med stegt aubergine
15 min
•
En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.
Ingredienser
1
Lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Rucolasalat
|
|
4 skiver
Ristet landbrød
|
|
150 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3420 kJ / 817 kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 18,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 18,8 g |
Fedt: | 27,7 % | 4,4 g |