Bruschetta med stegt aubergine

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
  • 25 g smør
  • ¼ tsk flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl rucolasalat
  • 4 skiver ristet landbrød
  • 150 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor pande. Steg aubergineskiverne ved høj varme i ca. 2 min.
  2. Vend skiverne, tilsæt resten af smørret og steg videre ved jævn varme i 3-4 min.
  3. Tag brødene af varmen og drys med salt og peber.
  4. Fordel rucolasalat og stegte aubergineskiver på de 4 skiver brød.
  5. Top med hytteost og et drys peber - og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4032 kJ / 960 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 18,1 %
  • Kulhydrat: 54,9 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag