Bruschetta med stegt aubergine

Bruschetta med stegt aubergine

15 min
En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.

Sådan gør du

  • Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor pande. Steg aubergineskiverne ved høj varme i ca. 2 min.
  • Vend skiverne, tilsæt resten af smørret og steg videre ved jævn varme i 3-4 min.
  • Tag brødene af varmen og drys med salt og peber.
  • Fordel rucolasalat og stegte aubergineskiver på de 4 skiver brød.
  • Top med hytteost og et drys peber - og server.
Energiindhold for hele retten:

3841 kJ / 918 kcal

Næringsindhold pr. 100g

624 kJ / 149 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 18,1 % 6,7 g
Kulhydrat: 56,7 % 20,8 g
Fedt: 25,2 % 4,3 g

Ingredienser

1 Lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
25 g Smør
¼ tsk Flagesalt
Friskkværnet peber
2 dl Rucolasalat
4 skiver Ristet landbrød
150 g Hytteost