Aktuelt
Opskrifter & mad
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Om Arlas Inspirationskøkken
Hvem er vi?
Udvikling og test af opskrifter
Madaktiviteter
Arla Madløjer
Arla Food Movers
Årets Madsjæl
Food Festival
Madspildsskoler
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Bruschetta med stegt aubergine
Bruschetta med stegt aubergine
15 min
•
Kommentarer
En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.
Sådan gør du
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor pande. Steg aubergineskiverne ved høj varme i ca. 2 min.
Vend skiverne, tilsæt resten af smørret og steg videre ved jævn varme i 3-4 min.
Tag brødene af varmen og drys med salt og peber.
Fordel rucolasalat og stegte aubergineskiver på de 4 skiver brød.
Top med hytteost og et drys peber - og server.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3420 kJ / 817 kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,7 g
Protein:
18,7 %
6,5 g
Kulhydrat:
53,6 %
18,8 g
Fedt:
27,7 %
4,4 g
Ingredienser
1
Lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
25 g
Smør
¼ tsk
Flagesalt
Friskkværnet peber
2 dl
Rucolasalat
4 skiver
Ristet landbrød
150 g
Hytteost
Andre gode forslag
35 min
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater
(2)
Events og inspiration
Få viden og inspiration om mad, råvarer og madlavning.
60+ min
Tarteletter med høns i asparges
(448)
20 min
Bruschetta
(64)
60+ min
Tunfiskemousse
(587)
45 min
Græskarsuppe med ingefær
(67)
45 min
Klassisk rejecocktail
(122)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise