Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Yoggi®
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Bruschetta med stegt aubergine
Bruschetta med stegt aubergine
15 min
•
Kommentarer
En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.
Sådan gør du
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor pande. Steg aubergineskiverne ved høj varme i ca. 2 min.
Vend skiverne, tilsæt resten af smørret og steg videre ved jævn varme i 3-4 min.
Tag brødene af varmen og drys med salt og peber.
Fordel rucolasalat og stegte aubergineskiver på de 4 skiver brød.
Top med hytteost og et drys peber - og server.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3841 kJ / 918 kcal
Næringsindhold pr. 100g
624 kJ / 149 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,7 g
Protein:
18,1 %
6,7 g
Kulhydrat:
56,7 %
20,8 g
Fedt:
25,2 %
4,3 g
Ingredienser
1
Lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
25 g
Smør
¼ tsk
Flagesalt
Friskkværnet peber
2 dl
Rucolasalat
4 skiver
Ristet landbrød
150 g
Hytteost
Andre gode forslag
35 min
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater
(2)
60+ min
Tunfiskemousse
(539)
60+ min
Tarteletter med høns i asparges
(410)
45 min
Klassisk rejecocktail
(103)
60+ min
Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar
(14)
30 min
Hummersuppe
(73)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Køb merchandise