Burgerboller med havreklid

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Gør din burger ekstra smagfuld ved at bage dine egne burgerboller - her er opskriften.

Ingredienser

10 brød pr. portion

Antal portioner
  • 25 g gær
  • 1½ dl vand (lillefingervarmt)
  • 1½ dl lunken mælk
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl havreklid
  • 400 g hvedemel (ca. 6½ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunken vand og mælk (lillefingervarm). Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 10 stykker og tril dem til boller. Rul bollerne "flade" (ca. 12 cm i diameter). Lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 10 min. Bag burgerbollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Frysetip

Lun dem inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 6 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: