Burgerboller med solsikkekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

60+ min

Prøv disse burgerboller med solsikkekerner. De smager helt fantastisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

16 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 4 dl mælk
  • 1 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 25 g gær
  • 2 tsk groft salt
  • 2 tsk sukker
  • 60 g hakkede solsikkekerner (ca. 1 dl)
  • 700 g hvedemel

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • hakkede solsikkekerne

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en røreskål og tilsæt yoghurten. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk den med et låg eller alufolie og stil den til hævning et lunt sted i ca. 45 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og form dem til flade boller (ca. 9 cm i diameter). Lad dem efterhæve på bagepapir eller smurt bageplade i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med solsikkekerner. Bag burgerbollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag