Burgerboller med solsikkekerner
60+ min

Burgerboller med solsikkekerner

Prøv disse burgerboller med solsikkekerner. De smager helt fantastisk!
Fryseegnet
Bedømmelse (34 vurderinger)

Min bedømmelse:

Burgerboller med solsikkekerner

Prøv disse burgerboller med solsikkekerner. De smager helt fantastisk!

16 stykker pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • hakkede solsikkekerner

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en røreskål og tilsæt yoghurten. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk den med et låg eller alufolie og stil den til hævning et lunt sted i ca. 45 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og form dem til flade boller (ca. 9 cm i diameter). Lad dem efterhæve på bagepapir eller smurt bageplade i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med solsikkekerner. Bag burgerbollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 26 %
Print