Burrata pizza
30 min
•

Burrata pizza bagt med kartofler og toppet med pesto og masser af frisk timian. Den cremede burrata ost smager helt fantastisk på en klassisk kartoffelpizza. Top din burrata pizza med pesto og drys med røgede chiliflager - så er pizzaaftenen helt sikkert i hus...
Ingredienser
Burrata pizza
2
Pizzadeje (ca. 600 g)
|
|
---|---|
600 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
3 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1½ tsk
Flagesalt
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Topping
2
Burrata oste
|
|
---|---|
1 dl
Persillepesto
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager, fx chipotle (smoked chili)
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Burrata pizza
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Burrata pizzaen smager også godt med parmaskinke. Læg 3-4 skiver parmaskinke på pizzaen efter den er bagt.
Bag evt. din pizza på bagesten eller bagestål. Både bagesten og -stål leder varmen bedre, så dine pizzaer får en endnu mere sprød bund og kant.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
896 kJ / 214 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 7,3 g |
Fedt: | 10,8 g |
Kulhydrat: | 21,9 g |
Relateret video
Burrata pizza
Se hvordan du laver denne klassikse kartoffelpizza med burrata.
