Er der er rest grød tilovers, kan den bruges i klatkager eller i en gærdej.
10467 kJ / 2502 kcal
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 18,8 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 12 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,8 g |
Lufttørret bacon
|
200 g |
---|
Vand
|
2 dl |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
3 |
Mælk
|
1 liter |
Valsede byggryn (ca. 4 dl)
|
240 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Pærer i tern, fx conference (ca. 300 g)
|
3 |
---|---|
4 dl | |
Tyttebærsyltetøj
|
150 g |