Carpaccio med ostecreme
1 time 15 min
•
&format=webp)
Lækker carpaccio serveret med ostecreme, ristede mandler, kapers, frisk timian og rucola.
Ingredienser
200 g
Oksefilet
|
---|
Ostecreme
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
25 g
Revet lagret cheddarost
|
|
Et nip cayennepeber
|
50 g
Mandler
|
---|
15 g
Smør
|
|
---|---|
½ dl
Kapers - afdryppet (ca. 25 g)
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 stilke
Frisk timian
|
|
2 dl
Rucolasalat
|
Sådan gør du
Ostecreme
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1130 kJ / 270 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,2 g |
Protein: | 14,3 g |
Fedt: | 23,5 g |
Kulhydrat: | 1 g |
