Cæsarsalat med ekstra fyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Der er frisk, sprød salat og knasende brødcroutoner i cæsarsalaten. Og i denne variation er der ekstra fyld af både oliven, tomater og oksekød, så salaten mætter godt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Cæsardressing

  • 2 æggeblommer (ca. 2 spsk)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk worcestershiresauce
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl rapsolie
  • 2 bøffer af oksefilet (ca. 400 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g ciabattabrød, revet i rustikke bidder
  • 50 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Cæsardressing

Rør alle ingredienser (bortset fra olie) sammen i en skål. Pisk olien i lidt efter lidt. Rør evt. 1 spsk. vand i dressingen, hvis den er for tyk.

Varm en grillpande godt op. Grill kødet 2-3 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Fordel brødbidder og smør på en plade med bagepapir og rist midt i ovnen. Vend i croutonerne 2-3 gange under ristningen. Drys med salt og peber.

Vend salatbladene med dressing og læg dem i et dybt fad. Skær bøfferne i tynde skiver og fordel dem på salaten sammen med oliven og tomater. Drys med lune croutoner og ost – og server.

Ristning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Vin match

Barbera Piemonte, Italien

vin på druen barbera fungerer rigtig godt til retter med friskhed og syre Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til bøf

Andre gode forslag