Cæsarsalat med kylling - den lette udgave

Cæsarsalat med kylling - den lette udgave

25 min
Cæsarsalat er en rigtig klassiker, som vi her har tilladt os at pille en smule ved. Vi har gjort dressingen, som normalt er en tung sag, lidt lettere og så har vi tilføjet ekstra grøntsager. Men ellers er den, som den skal være - med kylling, parmesanost, romainesalat, croutoner og den skønne krydrede dressing.

Sådan gør du

Cæsardressing
  • Rør alle ingredienserne sammen og smag dressingen til. Stil den tildækket i køleskabet til serveringen.
Grillet kylling
  • Lad en grillpande blive godt varm.
  • Tør kyllingeinderfileterne, flæk dem en gang på langs og gnid kødet ind i olie.
  • Grill fileterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill i ca. 3 min. - vend en gang undervejs. Drys med salt.
Fyld
  • Rist brødet på en brødrister og riv det i små croutoner.
  • Fordel spidskål, squashstrimler og romainesalat i 4 dybe tallerkener. Drys med salt og peber.
  • Anret croutoner, grillet kyllingekød og parmesanost på toppen og hæld cæsardressingen over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7391 kJ / 1766 kcal

Næringsindhold pr. 100g

448 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 41 % 10,8 g
Kulhydrat: 35,4 % 9,3 g
Fedt: 23,6 % 2,9 g
Mere inspiration

Lækker sprød salat med dressing og ostehips

Cæsarsalat
30 min
Cæsarsalat
(80)
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Cæsardressing
Skyr naturel
2 dl
Æggeblomme (ca. 1 spsk)
1
Lille knust fed hvidløg
1
Dijonsennep
1 tsk
Friskpresset citronsaft
2 tsk
Groft salt
½ tsk
Vand
2 spsk
Grillet kylling
Rensede kyllingeinderfileter
400 g
Rapsolie
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Fyld
Groft brød
250 g
Fintsnittet spidskål
300 g
Grøn squash i tynde strimler (ca. 200 g)
1
Skyllede blade af romainesalat
150 g
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Høvlet parmesanost
75 g