Cæsarsalat med kylling - den lette udgave

Cæsarsalat med kylling - den lette udgave

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Cæsarsalat er en rigtig klassiker, som vi her har tilladt os at pille en smule ved. Vi har gjort dressingen, som normalt er en tung sag, lidt lettere og så har vi tilføjet ekstra grøntsager. Men ellers er den, som den skal være - med kylling, parmesanost, romainesalat, croutoner og den skønne krydrede dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Cæsardressing

  • 2 dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 1 æggeblomme (ca. 1 spsk)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk vand

Grillet kylling

  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt

Fyld

  • 250 g groft brød
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 grøn squash i tynde strimler (ca. 200 g)
  • 150 g skyllede blade af romainesalat
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g høvlet parmesanost

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Cæsardressing

  1. Rør alle ingredienserne sammen og smag dressingen til. Stil den tildækket i køleskabet til serveringen.

Grillet kylling

  1. Lad en grillpande blive godt varm.
  2. Tør kyllingeinderfileterne, flæk dem en gang på langs og gnid kødet ind i olie.
  3. Grill fileterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill i ca. 3 min. - vend en gang undervejs. Drys med salt.

Fyld

  1. Rist brødet på en brødrister og riv det i små croutoner.
  2. Fordel spidskål, squashstrimler og romainesalat i 4 dybe tallerkener. Drys med salt og peber.
  3. Anret croutoner, grillet kyllingekød og parmesanost på toppen og hæld cæsardressingen over.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7467 kJ / 1785 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 39,4 %
  • Kulhydrat: 34,9 %
  • Fedt: 25,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag