Cæsarsalat med stegte kartoffeltern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En cæsarsalat har alt hvad er skal til for at tilfredsstille både smagsløg og mave. Her i en grøn version med ostechips og stegte kartoffeltern.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Cæsardressing

Stegte kartoffeltern

  • 200 g skrubbede, skrabede eller skrællede kartofler i små tern
  • 15 g smeltet smør
  • ½ tsk groft salt

Ostechips

Croutoner

  • 125 g flutes i ½ cm tynde skiver
  • 25 g blødt smør
  • 200 g skyllede blade af et romainesalat

Pynt

  • fintklippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Cæsardressing

Kom alle ingredienserne i en hurtighakker og hak dem i ca. ½ min. til en ensartet og cremet dressing. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Kom evt. dressingen i en frysepose, og klip et lille hul i hjørnet - når du skal komme dressing på salaten.

Stegte kartoffeltern

Kom kartoflerne i en lille bradepande og bland dem med smeltet smør og salt. Steg kartoflerne nederst i ovnen.

Ostechips

Fordel 12 små portioner ost (a ca. 1 spsk) på en plade med bagepapir. Spred hver portion godt ud til aflange chips. Bag ostechipsene øverst i ovnen (over kartoflerne) til osten er smeltet og gylden.

Croutoner

Smør de tynde fluteskiver med blødt smør og læg dem på en plade med bagepapir. Bag croutonerne øverst i ovnen efter ostechipsene.

Stegte kartoffeltern, fortsat:

Stil kartoflerne øverst i ovnen og grill dem til de er gyldne.

Anret på 4 tallerkener: salatblade, stegte kartofler, ostechips og croutoner. Fordel cæsardressingen på salaten og drys med purløg.

Stegetid for kartoffeltern

Ca. 20 min. ved 175° - varmluft.

Bagetid for ostechips

8-10 min. ved 175° - varmluft.

Bagtid for croutoner

12-14 min. ved 175° - varmluft.

Grill, kartoffeltern

Ca. 3 min.

Tip

Du kan evt. gnide de ristede fluteskiver med lidt hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag