Ca. 20 min. ved 175° - varmluft.
8-10 min. ved 175° - varmluft.
Du kan evt. gnide de ristede fluteskiver med lidt hvidløg.
6281 kJ / 1501 kcal
887 kJ / 212 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,7 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 14,7 g |
Fedt: | 62 % | 14,9 g |
Lækker sprød salat med dressing og ostehips
2
Æggeblommer
|
|
---|---|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Worcestershiresauce
|
|
2 spsk
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ dl
Rapsolie
|
200 g
Skrubbede, skrabede eller skrællede kartofler i små tern
|
|
---|---|
15 g
Smeltet smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
125 g
Flutes i ½ cm tynde skiver
|
|
---|---|
25 g
Blødt smør
|
200 g
Skyllede blade af et romainesalat
|
---|
Fintklippet purløg
|
---|