Champignon- og hvidkålsstuvning

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

En nem og velsmagende stuvning, som passer godt til et stykke kød eller ristet brød.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignon, hvidkål og løg i ca. 2 min. Tilsæt timian, sauce, salt og peber og lad stuvningen koge ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt persille og smag til.

Tip

Server stuvningen sammen med kartofler til fx røget skinke eller stegt kylling. Du kan også riste noget godt brød og servere det med stuvning til en forret.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde: