Champignon- og hvidkålsstuvning

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

En nem og velsmagende stuvning, som passer godt til et stykke kød eller ristet brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignon, hvidkål og løg i ca. 2 min. Tilsæt timian, sauce, salt og peber og lad stuvningen koge ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt persille og smag til.

Tip

Server stuvningen sammen med kartofler til fx røget skinke eller stegt kylling. Du kan også riste noget godt brød og servere det med stuvning til en forret.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag