Cheesecake iskager med blåbær
7 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Portionsanrettede iskager på kiksebund. De smukke iskager står skarpt med blød blåbæris, bestående af blåbærmos, flødeost og kvark - frosset på en sprød kiks. Dejlig dessert at have klar i fryseren.
Ingredienser
500 g
Frosne blåbær
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
200 g
Flødeost
|
|
250 g
Yoghurt 10%
|
|
8
Digestive kiks
|
Pynt
Friske blåbær
|
|
---|---|
Knust digestive kiks
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde blandingen direkte i bradepanden og stille den tildækket i fryseren i mindst 6 timer.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
731 kJ / 175 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,5 g |
Protein: | 2,5 g |
Fedt: | 8 g |
Kulhydrat: | 23,1 g |
