Hvidløgstomater med sprød parmaskinke
15 min
•
Hvidløgstomater er en lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som en del af en tapas servering. Hvidløgstomaterne er fyldt med hvidløgsost og toppet med et spejlæg af vagtelæg. Den sprøde parmaskinke giver både knas og salt - og hvidløgstomaterne er virkelig et lækkert bidrag til både brunch og tapas. Og så er de ovenikøbet lynhurtige at lave.
Ingredienser
Hvidløgstomater med sprød parmaskinke
|
4
Små tomater
|
|
|---|---|
|
50 g
Pikant flødeost
|
|
|
4 skiver
Parmaskinke
|
Spejlæg
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
8
Vagtelæg
|
Pynt
|
Frisk basilikum
|
|---|
Tilbehør
|
100 g
Ristet brød
|
|---|
Sådan gør du
Hvidløgstomater med sprød parmaskinke
Spejlæg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan vælge en anden flødeost med den smag, du bedst kan lide - eller røre en naturel flødeost op med dine yndlingskrydderier.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 7 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |