Chicken Korma
45 min
•
Arbejdstid: 30 min
•

Chicken Korma er en nem og smagfuld indisk ret. Retten består af marineret kylling, der serveres i en krydret og cremet sauce baseret på cashewnødder og garam masala. Retten kan gøres vegetarisk ved at udskifte kylling med fx kikærter eller tofu.
Ny
Ingredienser
300 g
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
|
|
---|---|
1 dl
Yoghurt 10%
|
|
2 spsk
Garam masala
|
|
½ tsk
Salt
|
Korma sauce
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2
Tomater i store tern
|
|
125 g
Cashewnødder eller smuttede mandler
|
|
1 spsk
Garam masala
|
|
1 tsk
Stødt gurkemeje
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Vand
|
|
1 spsk
Hønsebouillon-pulver
|
300 g
Blomkål i små buketter
|
|
---|---|
20 g
Smør - til stegning
|
Toppings
2 spsk
Yoghurt
|
|
---|---|
Evt. frisk koriander eller persille
|
Tilbehør
Ris, gerne fuldkorn
|
---|
Sådan gør du
Korma sauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du et glas mangochutney i kølekskabet, vil det smage godt at servere til.
Næringsindhold
Energiindhold:
11785 kJ / 2817 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 31,5 g |
Protein: | 134 g |
Fedt: | 113,5 g |
Kulhydrat: | 312,2 g |
